Open Interactive Menu

Bespoke Canopies at Ebbw Fawr Learning Community

Hotmill School
  • Previous slide
  • Next slide
  • Product

    Bespoke

  • Size

    Various to cover 800m2

  • Colours

    Galvanised finish structure,Grey RAL 7037 glazing bars & trimsOpal roofing

Comments

Located on the Hotmill Plateau at Ebbw Vale the two storey school comprises a 420 pupil Primary School, 150 Special Educational Needs School and an integrated Children's Centre. Facilities include a large shared hall and dining space, café, hydrotherapy pool, sports hall, specialist teaching rooms and an extensive landscaping scheme.

A requirement for canopies suited to this prestigious scheme resulted in A&S Landscape working with international architect BDP to take ideas from drawing board to reality. The galvanised finish and large section steels suit the school design perfectly and the wide span nature of the design provides functional canopies that have already proved themselves in the high winds and snow experienced on this exposed site. A&S Landscape worked with the main contractor to incorporate stub feet allowing easy finishing of surfaces ahead of swift canopy installation.

Go Back